SHPËRNDAJE

Hajdut

Në qytetin e Bujanocit në natën ndërmjet ditës së hënë dhe të martë ka ndodhë seri plaçkitjesh në qytetet lokale dhe shitore, njofton policia e Vranjës, transmeton presheva.com.

Sipas fjalëve të zyrtarëve policor, janë thyer tre objekte edhe atë Kasino, barnatore bujqësore dhe një trafikë.

Hetimet vazhdojnë, ndërsa policia dyshon se tri thyerjet janë kryer nga i njejti person. /presheva.com/