SHPËRNDAJE

Alexa Terrazes, 23 vjeçare ka rënë nga ballkoni i katit të tretë derisa ishte duke bërë joga.

Ngjarja ka ndodhur në San Pedro të Meksikës dhe Terrazes ka thyer hiq më pak se 110 kocka.

Ajo i është nënshtruar operimit dhe gjenda e saj është kritike me ç’rast ka thyer dy këmbët, krahët si dhe thyerje kockash në legen dhe kokë.