SHPËRNDAJE

Situata e sigurisë në të gjithë territorin e Republikës së Serbisë po monitorohen me kujdes, dhe ushtria serbe është ende në një nivel të ngritur të gatishmërisë luftarake, ka thënë ministri i Mbrojtjes, Aleksandar Vulin në Vranjë, transmeton presheva.com.

Nuk ka asnjë njoftim se diçka negative mund të ndodhë, por të gatishmëria luftarake e ushtrisë mbetet i lartë, tha ministri i Mbrojtjes, Aleksandar Vulin, duke fol për situatën e sigurisë në komunat e Bujanocit, Preshevës dhe Medvegjës.

– Ju gjithmonë duhet të jeni të kujdesshëm në çdo kohë dhe në çdo pjesë të territorit tuaj, pavarësisht a është Bujanoci, Presheva, Medvegja, Novi Sadi apo Vranja.

Gatishmëria luftuese është ngritur në përputhje me nevojat aktuale dhe do të jetë kështu nëse nuk urdhërohet ndryshe – tha ministri Vulin./presheva.com/