SHPËRNDAJE

Polici N.H. është vete dorëzuar në Stacionin policor në Tetovë, 10 minuta pas incidentit .Ai është mbajtur në polici, ndërsa rasti është paraqitur në Sektorin për kontroll të brendshëm pranë MPB-së.

Polici 25 vjeçar nga Tetova, i cili nuk ka qenë në detyrë, dje me pistoletën zyrtare ka shtënë drejt F.B. (26) dhe A.H. (22), të dy nga fshati Vejce i Tetovës.

Ata fillimisht janë dërguar në spitalin e Tetovës, ndërsa më vonë janë transferuar në Klinikën Universitare në Shkup për shkak plagëve të marra, në qafë dhe në stomak.

Polici N.H. është vete dorëzuar në Stacionin policor në Tetovë, 10 minuta pas incidentit .Ai është mbajtur në polici, ndërsa rasti është paraqitur në Sektorin për kontroll të brendshëm pranë MPB-së.