SHPËRNDAJE

Janë arrestuar 22 persona nga policia austriake.
Sipas medieve të huaja, ky grup dyshohej se prodhonte lëndë narkotike në Serbi dhe furnizohej nga Shqipëria dhe Kosova, pastaj i shiste në Austri dhe Gjermani, transmeton KJ.

Gjatë operacionit policor janë kapur edhe 64 kg marihuanë dhe janë zbuluar dy laboratorë droge.

Ky operacion u bë i mundur në bashkëpunim mes saj policisë serbe dhe asaj austriake.