SHPËRNDAJE

DubariPolic

Me siguri keni dëgjuar për Policinë e famshme të Dubait dhe veturat e tyre të shtrenjta. Rolls Royce Phanton është paralajmPëruar të vijë këtë javë.
Cka kemi tash? Policia e Dubait ka vënë në përdorim BMW i 8 Concept.

Përvec tjerash Policia e Dubati zotëron edhe disa autmojete të famshme, si: BMW M6, Lamborghini Aventador dhe një Bugatti Veyron.

Vlera e automjeteve që zotëron Policia e Dubait kap shifra milionëshe.

Po të ndodhte kjo në Londër, me siguri dikush do të ankohej se paratë e taksapaguesve po shpenzohen kot, por jo në Dubai.