SHPËRNDAJE

Nuk dihet se kush janë, e as çfarë po bëjnë. Veçse në pamjet e kapura nga kamera e sigurisë shihen se këto dy gra në njërën nga netët e këtij muaji kanë hedhur diçka në hyrje dhe në derë të kësaj shtëpie në Prizren.
Klan Kosova njofton që pronari i ndërtesës ku shihen gratë e filmuara ka gjetur dhe të hedhur jashtë derës.

Burri që vet nuk jeton aty thotë që kjo është hera e tretë që po ndodhë një gjë e tillë.

Dyshimet e pronarit hidhen te magjia. Njëjtë mendon edhe një teolog që thotë që një gjë e tillë nuk mund të konfirmohet.