SHPËRNDAJE

Në stacionin e Policisë së Kosovës në Graçanicë, janë 41 policë serb dhe 12 shqiptar.

Svetlana Kapetanovic, është police serbe e cila ka 13 vite që punon në Policinë e Kosovës, ndërsa e veçanta e saj është se ajo flet rrjedhshëm gjuhën shqipe.Ajo thotë se ka qenë një rast në fillim të punës së saj që e ka kuptuar se duhet ta mësojë gjuhën shqipe pasi me punën që bën është tejet e nevojshme./presheva.com/

Policja serbe që flet rrjedhshëm gjuhën shqipe

Në stacionin e Policisë në Graçanicë, janë 41 policë serb dhe 12 shqiptar. Svetlana Kapetanovic, është police serbe e cila ka 13 vite që punon në shërbimin policor të Kosovës, e veçanta e saj eshte se ajo flet rrjedhshëm gjuhën shqipe.

Gepostet von RTV Dukagjini am Donnerstag, 31. Mai 2018