SHPËRNDAJE

Një ditë pas tërmetit të fuqishëm prej 6.4 ballë që goditi Shqipërinë, të gjithë janë mobilizuar për të kontribuar sadopak për të zonat më shumë të prekura, atë të Durrësit dhe të Thumanës.

Një gjest i veçantë është bërë  nga një nënë e re nga Korça e cila është afruar pranë vendit ku grumbullohen ndihmat për të prekurat nga tërmeti.

Bashkëshorti i saj ka sjellë edhe disa qese dhe më pas është kthyer duke marrë në krah fëmijën, për të lënë karrocën për të prekurit nga tërmeti.