SHPËRNDAJE

 

Dhoma e Ateles së Arkitekturës Artit e Dizajnit “MONUNgroup”, e cila është themeluar nga një grup studentesh të rinjë të Arkitekturës, të Shtunën më datë 27.Shkurt.2016 Shtëpia e kulturës “Abdulla Krashnica” me fillim nga ora 19:00, prezanton projektin vullnetar i cili ka të bëjë mbi projektin ideor të “Muzeut Damastion” dhe projektin e ekspozimit të artefakteve arkeologjike të cilat janë të grumbulluara mbi trevën tonë.

Vlenë të theksohet se Atelea Monungroup në ekspozitën e së Shtunës do paraqes edhe hulumtimin më të madhë arkeologjik mbi qytetin e vjetër antik Qyteti Damastion.

Ardhja juaj na nderon.

Damastion