SHPËRNDAJE

Presheva

Si asnjëherë më par Presheva në ditet e sotme ka mar një hije të zezë,një pamje të trishtueshme,një qetsi që kurr nuk ka ndodhur,rinia dit për dit po largohen.Të gjithë ne qytetarët e Luginës së Preshevës nuk e meritojm kët fenomen që po na ndodhë.Ne duhet të vetëdijsomi, nuk e meritojm që për shkak të polotikberjes së gabueshme të vuajm ne si popull.Askund në bot nuk ndodhë që një i ri të mos ket kurfar të ardhme dhe neve ne Luginën e Preshevës po na ndodh.Gjdo i ri sot endet nëpër rruget e Preshevës sepse i kemi do politikan por atyre as nuk i intereson rinia ,atyre ju intereson se si të pasurohen vetë.Lugina po zbrazet në heshtje ,problemet sa vin e shtohen, varfëria në kulm.Andaj dua të them se rruga më e drejt për vendin ton dhe për rinin ton është që në zgjedhjet e ardhëshme ti themi Stop këtij mashtrimi që po na bëjn politikanët e deritanishëm që janë në Pushtet.

Mjaft më “Patriotizmit” mjaft më Oligarkis (pasuris që po e fitojn në korriz tonin ) mjaft më Gënjeshtrave.Punoni për popull sepse ne si popull nuk kemi faj ne duam që dikush të na perfaqsoj si Komun ashtu siq na e meritojm të punojn për të drejtat tona,të hapin vende pune për rinin ton që mos ta braktisin vendlindjen e tyre,sepse rinia është pasuria e gjithqkaje.Presheva nuk e meriton kët shpërngulje masive të rinis ton andaj i lus të gjithë që ndonjë dit të vetdijsomi dhe ta ndihmoni rinin ton që të shkon përpara në vendin e tij dhe jo të endet rrugëve të Europes për një kafshat buke.Unë për vete kam vendosur…e di që ndryshimi nuk vjen me këta që na kan sjell në këtë gjendje, prandaj do rradhitem bashk me Alternativën për Ndryshim .Faleminderit për Mirkuptim

Rinor Krasniqi
/autori është i diplomuar në Administrat Publike & Shkenca Politike në Univerzitetin e Europës Juglindore në Tetovë/