SHPËRNDAJE

refugjat

Në kampin e Miratovcit në Preshevë, që gjendet afër kufirit me Maqedoninë, kanë vazhduar të vijnë turma të mëdha refugjatësh nga Lindja e Mesme, raporton Tanjug, transmeton presheva.com.
Siç bëhet e ditur, pas një pushimi refugjatët që arrijnë në këtë kamp zakonisht transportohen me autobusë nga UNHCR-ja drejt qendrës kolektive për pranimin e emigrantëve në Preshevë.

refugjat-01

Në Preshevë, gjatë ditës së sotme është parë një numëri i madh autobusësh që bartin refugjatët drejt Suboticës dhe Beogradit, prej ku më pas vazhdojnë rrugën drejt Hungarisë dhe Gjermanisë.