SHPËRNDAJE

Në turneun e mbajtur në qytetin Vigos të Spanjës në kategorinë “Radikal Darts” në pikado Begush Shabani nga Rainca është shpallur kampion i botës.  

Preshevari Begush Shabani i cili jeton në Austri së bashku me ekipin e tij i përbërë nga Christian Till, Josi Wallman dhe Marco Jungwirth ka pasur një sukses jashtëzakonisht të madhë ku në finalen e mbajtur Austria kundër Spanjës kanë fituar me një rezultat 3 me 1./presheva.com/