SHPËRNDAJE

Lojtari preshevar, 11 vjeçari Eron Hasani, i cili vjen nga Lugina e Preshevës, më sakt nga Strezoca e komunës së Preshevës, është lojtari më i ri i klubit gjigandit futbollistik FC Zurich.

Eroni ka treguar sukses dhe talent në FC Wietzikon, andaj edhe talentin e tij e kanë vërejtur edhe skautët e klubit të Zurichut, ku tash e tutje ai do të luaj në U12.

Eronin një ditë do ta shohim me siguri në klubet elitare si dhe ekipin tonë kombëtar.

Suksese!