SHPËRNDAJE

Afera e Isuf Memetit ku ka vendosur pano ilegale si dhe sistemi i shantazhues:

Informacione shtesë:

Ja çka shikoni për 30.000 euro nga tatimet në TV Aldi (kontrata)

APN: Isuf Memeti ka treguar nivelin e tij të cekët moral duke inskenuar shpifje të porositura nga organet e moçalit zhytës

Kjo fshihet pas çështjes së emetimeve të drejtëpërdrejta të Seancave të Kuvendit Komunal

Isuf Mehmeti pengon dhunshëm zhvendosjen e panosë përballë komunës së Preshevës

Isuf Mehmeti pengon dhunshëm zhvendosjen e panosë përballë komunës së Preshevës

Në Presheve të moshuarit përdoren për luftë nga opozita