SHPËRNDAJE

ivanov
Drejtoria e policisë në Vranjë ka njoftuar se me paralajmërimin e vizitës së presidentit të Maqedonisë Gjoegje Ivanov në Serbi në vendkalimin kufitar të Preshevës në orët e mëngjesit me datë 28 tetor përkohsisht do të mbyllet korsia në Korridorin 10 nga Kufiri për Nish dhe Beograd.

Në njoftimin e policisë, transmeton presheva.com thuhet se me 28 dhe 30 tetor do të mbyllet korsia e lëvizjes së eskortës sv presidentit. /presheva.com/