SHPËRNDAJE

Kryetari i trupit Koordinues për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë gjatë qëndrimit të tij në komunën e Preshevës ka deklaruar se gjatë këtij takimi është biseduar edhe për hapjen sa më të shpejtë të kufirit Miratoc – Llojan dhe hapjes së njësisë së gjyqit në Preshevë.

“Kemi biseduar edhe për hapjen e njësisë së gjyqit në Preshevë dhe hapjesë së vendkalimit kufitar Miratoc – Llojan. Presim që të dy shtetet të sigurojnë kushtet që të hapet vendkalimi me Maqedoninë” ka thënë shefi i trupit Koordinues./presheva.com/