SHPËRNDAJE

Kompania Preshevare “Fluidi” përveç se ka pushtuar tregun e Azisë, tashmë ajo ka filluar që prodhimet e saj ti plasoj edhe në Amerikë.
Drejtuesit e kësaj kompanie preshevare për presheva.com thonë se prodhimet e saj tashmë sapo janë nisur matanë oqeanit duke treguar edhe një herë suksesin dhe rritjen gjithnjë e më shumë të kësaj kompanie, ku përveç tregut Ballkanik, Europian dhe Aziatik, ka filluar edhe t’i shesë edhe në Amerikë. /presheva.com/