SHPËRNDAJE

MuharremGashi-01

Profesorët eminent në pension u dekoruan nga presidentja e Republikës së Kosovë Atifete Jahjaga, për meritat jetësore që edukuan dhe arsimuan shumë gjenerata të mjekeve si dhe themeluesit e fakultetit të mjekësise e një ndër ta edhe profesorë doktoret nga Bujanoci Prof.dr. Muharrem dhe Emine Gashi. /presheva.com/

MuharremGashi-02

MuharremGashi-03