SHPËRNDAJE

Nxënësit e profilit të Komunikacionit Rrugor,organizuan ligjëratën nga fusha e komunikacionit me temën “ Si të jam i sigurt “,ku ligjërues ishte prof. Agon Jakupi si dhe nga lënda e psikologjisë tema “ Vetëm thuaji JO drogës “ ku ligjëruese ishte Mr.sc psikologe Hadije Fazliu!

 

Gjithashtu në kuadër të këtij organizmi,pati edhe një skeç humoristik të pëlqyer nga grupi “ Fantastik5t “ ! Në fund,grupi i organizatorëve në shenjë falëmnderimi për të gjithë ata që kontribuan për realizimin e këtij projeki,ndanë mirënjohje për kontribuesit! Shpresojmë që organizime të tilla të kemi edhe në vazhdimësi!/presheva.com/