SHPËRNDAJE

Sot u promovua libri i Salih Sh. Krasniqit, me titull “Krimet dhe Keqtrajtimet e Pacientëve dhe Personelit Mjekësor në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës nga Forcat Policore dhe Ushtarake të Serbisë Gjatë Luftës në Kosovë 1998-1999”.

Ceremonia e promovimit të librit u zhvillua në Biblotekën Kombtare në “Pjetër Bogdani” në Prishtinë.