SHPËRNDAJE

Dekanati i Fakultetit të Historisë dhe Filologjisë ka dalë me deklaratë në mbështetje të plotë të studentëve dhe kërkesave të tyre.
Në letër thuhet se janë kundër dhunës dhe presioneve të ndryshme, si dhe ka ritheksuar kërkesën për rishikimin e plotë të ligjit për arsimin e lartë.

Ndër të tjera thuhet dënojnë ndërhyrjet dhe presionet që deformojnë vullnetin e lirë të studentëve.