SHPËRNDAJE

Në protestën e djeshme që u mbajt në Shkup, kundër ligjit të gjuhëve dhe mundësisë së ndërrimit të emrit mes protestuesve u dogj flamuri shqiptar dhe ai grek

Krahas djegies së flamujve, siç njoftojnë nga MPB janë evidentuar edhe disa incidente të tjera, si gjuajtje me gur të një punonjësi të MPB-së dhe objektit të Qendrës Informuese të Bashkimit Evropian në Shkup.