SHPËRNDAJE

Shëndeti është mbi të gjitha. E për të siguruar një shëndet të mirë, përveç gjenetikës, aktivitetit fizik, ushqimi të shëndetshëm, etj. nevojitet edhe një ambient i shëndetshëm në vendin ku jetoni.

Por, çfarë nënkuptohet me ambient të shëndetshëm ku jetoni dhe pse është i rëndësishëm ambienti i tillë?

Ambient i shëndetshëm do të thotë të keni hapësira gjelbëruese në vendbanimin tuaj.

Sipas ekspertëve shëndetësorë, hapësirat gjelbëruese janë multifunksionale.

Duke jetuar në ambiente ku ka hapësira gjelbëruese, ju do të keni përfitime sociale, ekonomike dhe ambientale.

Thënë më thjesht, hapësirat gjelbëruese ju sigurojnë ajër më të pastër, shëndet më të mirë fizik e mendor, kualitet më të mirë të jetës dhe mirëqenies, etj.

Të gjitha përfitime që vijnë nga hapësirat gjelbëruese e sigurojnë një ambient të shëndetshëm për ju dhe familjen.

Nga hapësirat gjelbëruese të cilat gjenden në kompleksin banesor Linda Premium Residence, e që jetësohet nga Al Trade Center, ju dhe familja mund të përfitoni edhe duke pasur vende më të përshtatshme për të zhvilluar aktivitete të ndryshme, siç janë shëtitjet e qeta relaksuese, kohë kualitative e shpenzuar me familje, hapësirë më e përshtatshme për loja, etj.

Përndryshe, banesat e Linda Premium Residence janë bërë shumë të popullarizuara për shkak të standardeve botërore që i plotësojnë, siç janë:

– Vendbanimi i sigurt që vëzhgohet 24/7 nga kamerat
– Banesat me sistem të ngrohjes
– Sistemi “Smart Home”
– Kopshti për fëmijë
– Mjeku i lagjes
– Hapësirat për komunitetin, etj.

Prandaj, nëse veç dëshironi të blini banesë që i përmbushë të gjitha standardet evropiane të shëndetit dhe mirëqenies, kontaktoni Linda Premium Residence në:

0800 77 770 (pa pagesë), , +383(0)49 777 127, +383(0)49 318 676, +383(0)44 976 777
info@altradecenter.com
www.altradecenter.com