SHPËRNDAJE

Televizioni i Bujanocit në emisionin “365 pikëpyetje” ka shtjelluar problemin e mos shtrimit të rrugës Muhoc – Zarbicë, pse nuk është shtruar, pse janë ndarë 500.000 euro dhe kush i ka kërkuar 120.000 nga shoqata për malsinë e Bujanocit, ju ftojmë ta ndiqni reportazhin: