SHPËRNDAJE

Ligji për mbrojtje shëndetsore mundëson zgjedhjen e mjekut dhe pediatrit. Drejtues të Shtëpisë së Shëndetit Presheva në Preshevë publikojnë orarin për muajin mars 2020 për ndërrimet e pasditës, të shtunave dhe të dielave në qendër.

Ndërsa në stacionet shëndetsore dhe ambulanca sipas drejtorit Driton Salihu mjeku punon sipas orarit paraprak./presheva.com/