SHPËRNDAJE

APN ka vazhduar vizitat në qytet. Gjatë shetitjeve që kishte kryetari i APN-së, Shqiprim Arifi me bashkëpunëtor në qytet kanë takuar preshevarët duke konsultuar për problemet me të cilat ata përballen çdo ditë. Poashtu Arifi ka qëndruar edhe në lokalet e Universitetit Ndërkombëtarë të Novi Pazarit, dega në Preshevë duke shprehur mbështetje në avancimin e arsimit universitarë.

Arifi poashtu ka përgëzuar kordinatorin e Universitetit për punën dhe përkushtimin që kanë treguar në drejtimin e këtijë institucioni arsimorë./presheva.com/