SHPËRNDAJE

Vera pothuajse ka mbaruar, që do të thotë shërbimi i TV Premium nga Apple është pothuajse këtu.

Apple TV Plus do të jetë shtëpia për programimin origjinal të Apple duke filluar këtë vit. Kompania ka tërhequr disa nga talentet më të mëdha në Hollywood, përfshirë Steven Spielberg, Oprah Winfrey dhe J.J. Abrams, për të krijuar dhe prodhuar drama, dokumentarë dhe komedi për Apple TV Plus.

Apple ka njoftuar se mbi 20 shfaqje origjinale të ndryshme do të vijnë në Apple TV Plus, por ende ka dy detaje kryesore që ne nuk i dimë: datën e lansimit dhe çmimin e saj.