SHPËRNDAJE

Si rezultat i përcjelljes së vazhdueshme të kamerave të sigurisë kemi arritur që kësaj radhe të mobilizojmë gjendjen tek Parku i Automjeteve të Ndërrmarjes publike Moravica në Preshevë.
Ngjarja filloi nga një zjarr i ndezur i cili rrezikonte objektin , pasi u pa nga Qendra M. u lajmëru ekipi intervenues i cili arriti në kohë shumë tshpejt dhe me ndihmen e Drejtorit te N.P Moravica arriten qe ta shuajn zjarrin , gjithashtu u lajmerua dhe ekipi i Zjarrefikesve te cilet ndihmuan ne ngjarje./presheva.com/

Qendra Monitoruese dhe Ekipi Intervenues deshmojne prap se Siguria e klienteve tane eshte Prioriteti yne. Si rezultat i percjelljes se vazhdueshme te kamerave te sigurise kemi arritur qe kesaj radhe te mobilizojme gjendjen tek Parku i Automjeteve te Ndermarrjes publike Moravica ne Presheve.Ngjarja filloi nga nje zjarr i ndezur i cili rrezikonte objektin , pasi u pa nga Qendra M. u lajmerua ekipi intervenues i cili arriti ne kohe shume te shpejt dhe me ndihmen e Drejtorit te N.P Moravica arriten qe ta shuajn zjarrin , gjithashtu u lajmerua dhe ekipi i Zjarrefikesve te cilet ndihmuan ne ngjarje. SIGURIA JUAJ PRIORITETI YNE !

Gepostet von MNF Security am Dienstag, 12. Februar 2019

SIGURIA JUAJ PRIORITETI YNË !