SHPËRNDAJE

Mirgante-02
Qendra në të cilën vendosen refugjatët që vijnë nga zonat e luftës në stacionin hekurudhor të Preshevës ditën e mërkurë siç ka mësuar presheva.com ka qenë po thuaj se e zbrazët.

Në orët e pasditës në qendrën e pranimit në Miratoc dhe Preshevë ka arritë një grupë prej 330 refugjatë, kryesisht nga Siria, ku një numër i madh ka qenë gra me fëmijë të vegjël.

Pas kontrollimve dhe evidentimit ata shumë shpejtë janë larguar nga qendra për pranim dhe me autobusë janë larguar për në Shid.

Deri tani nuk ka informacione se a do të arrij ndonjë grupë e madhe nga Maqedonia dhe Greqia me refugjatë. /presheva.com/