SHPËRNDAJE

Qëndro në shtëpi- Ruaje veten dhe të tjerët.

Janë këto mesazhe drejtuar qytetarëve të komunës së Preshevës nga mjeku kujdestar i repartit Ndihma e shpejtë në Preshevë, Shenasi Abdulli dhe drejtori i Shtëpisë së Shëndetit, Driton Salihu.

Në orët e pasmesnatës mantelbardhët gjatë kujdestaris që kishin kanë treguar gadishmërinë për ta ndihmuar qytetarin tonë por njëkohësisht ata kërkojnë edhe mirëkuptim dhe bashkëpunim me bashkëvendësit që të rrespektojnë rregullat në parandalimin e Virusit Corona./presheva.com/