SHPËRNDAJE

Qent-01
Në rubrikën “iPresheva” dhe nëpërmjet faqes fanpage në Facebook, presheva.com po merr fotografi dhe video nga vizitorët e saj për shqetësimin që kanë nga një numëri i madh i qenve endacak që janë paraqitur në Preshevë.

Qent-02

Shumica e komenteve të vizitorëve, duhet reagim emergjent deri sa të mos vie deri tek incidenetet nga kafshimet e qenve, duke shprehë shqetësimin për fëmijët e tyre. /presheva.com/

Qent-03

VIDEO: