SHPËRNDAJE

Partia përparimtare Serbe është afër vendimit që të formoj qeverinë e ardhshme vetëm me partitë e pakicave kombëtare, ndërsa shumica e ministrave të jenë ekspertë jashtë partiak, shkruan “Novosti”, transmeton presheva.com.

Sipas informacioneve të kësaj gazete, drejtuesit e SNS me siguri në qeverinë e re nuk do të jenë në pakt me Socialistët e Daçiqit, po edhe Partinë e re Demokratike të Boris Tadiqit, ndërsa partner kryesor do të jenë partia e Hugarezëve.

Nëse ndodh kjo, atherë SNS dhe SVM, do të kenë së bashku 164 deputet. /presheva.com/