SHPËRNDAJE

Qeveria miratoi sot vendimin për fondin për Luginën e Preshevës, bëri të ditur sot ministri i Shëndetësisë, Ilir Beqaj.

Beqaj theksoi se “ne vazhdojmë te jemi në kontakte të afërta me Ministrinë e Shëndetësisë të Qeverisë së Kosovës, me drejtuesit e Komunës së Preshevës për të vijuar brenda hapësirave jo shumë të mëdha dhe financiare që kemi për të ndërtuare dhe projekte të tjera që kemi në të mirë të kujdesit shëndetësor të qytetarëve që jetojnë atje”. /presheva.com/