SHPËRNDAJE

Ditë më parë, Katedralja Notre Dame në Paris u përfshi në flakë dhe një pjesë e saj tashmë është shkatërruar.

Tashmë shumë donatorë kanë ofruar para për rindërtimin e saj dhe raportohet se shifrat kanë arritur në një miliard euro.

Edhe qeveria shqiptare ka ndarë 100 mijë euro për të rindërtuar katedralen 850-vjeçare.

E me këtë shumë ka ironizuar edhe një prej trashëgimtareve të Top Medias, Sara Hoxha.

Kjo e fundit i ka thënë të motrës, Redias se vetëm kuzhina e saj kushton aq para sa ka ndarë qeveria shqiptare, të cilën bisedë e ka publikuar në rrjetin social, Snapchat.

Ndryshe, Qeveria e Kosovës ka ndarë 100 mijë euro duke iu bashkuar një numri të madh të donatorëve.