SHPËRNDAJE

Pas përgjigjjes të njerëzve të vullnetit të mirë në aksionin e shpallur për këtë projekt filluam shpërndarjen e druve për disa familje skamnore, mirëpo duke pasur parasysh nevojën e madhe në teren që shumë familje ende s’kanë siguruar dru për ngrohje dhe që janë të pashpresë se si do ua sigurojnë fëmijëve të tyre ngrohjen për këtë vitë, ne e vazhdojmë aksionin.

Humanistë, ju jeni ata që i ngrohni zemrat e fëmijëve.

#SolidarizohuEdheTi

Kontribo: http://solidariteti.com/?page_id=2730