SHPËRNDAJE

Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit përgjatë muajit të shenjtë të Ramazanit ishte pranë familjeve në nevojë. Meqë jemi në ditët e fundit të këtij muaji dhe po afrohet festa e fitër Bajramit, QSA fillon realizimin e projektit ” Shporta e Bajramit “, duke shpërndarë pako për këtë ditë festive.

Gjatë orëve të para që nga shpallja e aksionit për “Pakon e Bajramit” ata kanë pranuar me qindra donacione nga bashkëatdhetarët tanë. Përderisa ende pa u mbushur 24 orë nga shpallja e aksionit janë shpernda 200 pako në Preshevë dhe 200 pako në Kumanovë e Likovë.