SHPËRNDAJE

Ndërmarrja publike Moravica po vazhdon aktivitetet e saja të parapara me projektin: “Për një Preshevë më të pastërt” të financuar nga Komuna e Preshevës dhe Enti për punësim.

Në projekt parashihet pastrimi i komplet shtratit të lumit që kalon në qytet.

Gjithashtu luten të gjithë qytetarët që mos të hedhin mbeturina në shtratin e lumit ku rrezikohet shëndeti i qytetarëve sidomos fëmijëve tanë./presheva.com/