SHPËRNDAJE

Turmat e qytetarëve sot para postës në Preshevë është shqetësuese pikërisht në këtë situatë kur po mbrohemi të gjithë.

Zyrtarët e shtabit për situata të jashtëzakonshme apelojnë qytetarët tanë të shmangin turmat e njerëzve dhe të rrespektojnë rregullat preventive në parandalimin e virusit corona.

Njëherit është potencuar se këto situata janë të patolerushme./presheva.com/