SHPËRNDAJE

Qytetari i quajtur Hamdi Aliu ka qarë teksa po intervistohej sot në Prishtinë është deklaruar dhe ka kërcënuar me vetëvrasje.
Ai tha që kompania private ku ai është i punësuar i ka ndërprerë të ardhurat e tij mujore, me të cilat mbahej familja e tij.

Ai i përlotur rrëfen se si ka rrjedhur ngjarja dhe duke akuzuar qeverinë e Kosovës ai kërcënoi me vetëvrasje.

“Po dëgjojmë raste të ndryshme ku njerëzit në Kosovë po kryejnë vetëvrasje një gjë të tillë po na detyron ky vend ta bëjmë” me pikëllim të madhë është shprehur ai. [VIDEO]