SHPËRNDAJE

Policia e Kosovës ka arrestuar shtetasin e Serbisë pasi pa penguar dhe ofenduar zyrtarin policor në pikën kufitare “Dheu i bardhë”.
I dyshuari shqiptar është dërguar në mbajtje pas intervistimit me urdhërin e prokurorit.

Ky është njoftimi i plotë:

Është arrestuar i dyshuari mashkull shqiptar shtetas i R. Serbisë pasi që i njëjti kishte penguar dhe ofenduar zyrtarin policor. Me urdhër të prokurorit pas intervistimit i dyshuarit është dërguar në mbajtje.