SHPËRNDAJE

Gjithë qyteti i Bujanocit dhe disa fshatëra momentalisht janë pa furnizim të ujit nga ujësjellsi.

Kjo ndërprerje e furnizimit është si pasoj e nje havarie të madhe afër Shtëpisë së Shëndetit.

Punëtorët e ndërmarrjes Komunalia janë në vendin e ngjarjes duke tentuar që sa më shpejt të rikthehet furnizimi i ujit të pishëm. Por për shkak të havarisë që ka ndodhë në gypat kryesorë të ujit një gjë e till nuk pritet të ndodhë shpejt, pasi të paktën 2-3 orë do të nevoitet që rregullohet problemi./Spektri