SHPËRNDAJE

Me 8 vota për dhe asnjë kundër, përfaqësuesit e Listës zgjedhore të PVD-së dhe PDSH-së, zgjodhen Ragmi Mustafën për kryetar të ri të KNSH-së.

Në mbledhjen e cila po vazhdon, për zv/kryetar të KNSH-së u zgjedh Enver Memeti, nga radhët e PDSH-së.

Në këtë seanc nuk ishin prezent përfaqësuesit e APN,PD dhe LR PDSH.