SHPËRNDAJE

Një person ka pësuar lëndime të rënda dhe dy u plagosën lehtë në një aksident trafiku që ka ndodhur në ditën e fundit në vitin 2018, sipas Departamentit të Policisë në Vranjë.

Sipas policisë, aksidenti ka ndodhur të hënën në mëngjes në fshatin Raincë, në komunën e Preshevës, kur ka pasur përplasje direkte ndërmjet veturës “passata” dhe “golf”, të dy me targa të Vranjës.

Në përplasje janë plagosur lehtë shoferi “passat” (28) nga komuna e Bujanocit dhe shoferi i “golf” (46) nga komuna e Preshevës, ndërsa lëndim të rëndë ka pësuar udhëtari “golf” (62), gjithashtu nga Presheva.

Ndihma mjekësore iu dha atyre nga mjekët e ndihmës së shpejtë në Preshevë e më pastaj janë transportuar në Qendrën Shëndetësore në Vranjë, dhe njëri pasagjer i lënduar rëndë u transportua në Qendrën Klinike në Nish për trajtim të mëtejshëm.

Departamenti i Prokurorisë publike komunale në Vranjë, pas përfundimit të hetimeve, urdhëroi për të ngritur padi penale kundër shoferit, “passat” për shkak të dyshimit se ka kryer veprën penale të veprave të rënda kundër sigurisë së transportit publik./presheva.com/