SHPËRNDAJE

Kryeministri shqiptar Edi Rama ka përsëritur edhe një herë se nuk ka një platformë të Tiranës, por platformë të partive shqiptare të Maqedonisë të cilët Rama thotë se i ka ndihmuar për të komunikuar me njëra tjetrën.

Rama përsëriti edhe një herë se shqiptarët në Maqedoni janë shtetformues dhe pa ta nuk ka shtet.

Ai tha se presidenti Ivanov dhe VMRO-DPMNE-ja ndërtojnë alibi pasi edhe vetë ata e dinë mirë se nuk është e vërteta ajo që thonë ata.