SHPËRNDAJE

Kur fillon muaji i madhërueshëm i Ramazanit është pyetje e përvitshme e besimtarëve myslimanë.
Sivjet Muaji i Ramazanit sipas kalendarit pritet të fillojë me 15 Maj diten e Martë dhe të përfundojë në 15 Qershor

Pra data 15 Qershor do të jetë dita e parë e festës së Fiter Bajramit.