SHPËRNDAJE

Renovimi i Stacionit të pompimit të ujit në fshatin Zhunicë ka siguruar furnizim më të mirë të ujit të pijes për banorët e Preshevës.

Përpos furnizimit të ujit tani e tutje qytetarët kanë ujin më kualitativ dhe me kapacitet më të mirë.

Këtë e konfirmojnë për portalin preshevacom drejtuesit e pushtetit lokal dhe të Ndërmarrjes Publike Moravica.

Renovimi i Stacionit të pompimit të ujit në fshatin Zhunicë është bërë me apratura më moderne digjitale që do të jenë më praktike edhe për tu kontrolluar dhe mirëmbajtur thonë drejtuesit kompetent në NP Moravica./presheva.com/

Renovimi i Stacionit të pompimit të ujit në fshatin Zhunicë

Renovimi i Stacionit të pompimit të ujit në fshatin Zhunicë

Gepostet von Komuna e Preshevës am Montag, 24. Februar 2020