SHPËRNDAJE

Sporti i karatesë ndikon pozitivisht në shëndetin e fëmijëve duke ruajtur dhe përmirësuar fizikun e tyre në fazën e zhvillimit, tha kështu në intervistën për presheva.com, Rijad Ajeti, trener i Klubit të Karatesë Lion në Preshevë.

Klubi ka filluar sezonin vjeshtorë me kandidatët e rinjë duke realizuar aktivitetet përgatitore për pjesmarrje në gara të karatesë.

Rijad Ajeti shpreson edhe tek drejtuesit e pushtetit lokal në Preshevë për mbështetjen që do të japin ata në zhvillimin e sportit vendës./Presheva.com/