SHPËRNDAJE

Titanic

Ishte një nga katastrofat më të mëdha natyrore, kur anija gjigante Titanik u godit nga një ajsberg më 1912.
Pavarësisht se u bë një film i mahnitshëm mbi këtë ngjarje në Hollivud, duket se njerëzit po e dëshirojnë rikthimin e vërtetë të kësaj anije.

Anija në fakt është duke u ndërtuar dhe pritet të del në lundrim më 2018.

Puna e plotë e krijimit të anijes do të kushtojë 300 milionë funte, dhe ajo do të duket komplet njëjtë me origjinalen.

Blue Star Line është kompania prapa anijes “Titanik 2”, dhe këto janë fotografitë që tregojnë disa pjesë të anijes: