SHPËRNDAJE

Këngëtarja shqiptare me renome ndërkombëtare, Rita Ora, nuk e anashkaloi një urim të veçantë për 8 mars, atë që njihet si dita ndërkombëtare e gruas.

E frymëzuar nga “Girls Girls Girls Magazine”, Rita publikoi në rrjetin social Instagram një shkrim, duke treguar se sa krenare duhet të jetë një femër me të arriturat e saj.

E veshur me një bluzë të bardhë, pranë një luleje orhide dhe me krahët e hapur që zbulojnë tatuazhet e shumta përgjatë trupit, këngëtarja e lindur në Prishtinë i bëri të ditura në përshkrimin e fotografisë rregullat që ndër vite i janë vënë gruas t’i respektojë.

Ajo thotë se një ditë si kjo e feston me të gjitha gratë që krenohen me të kaluare, të tashmen e tyre por edhe të ardhmen e pazbuluar.

View this post on Instagram

Be a lady they said. Don’t talk too loud. Don’t talk too much. Don’t take up space. Don’t sit like that. Don’t stand like that. Don’t be intimidating. Today is International Women’s Day. For years I’ve questioned, is what I’m doing ok? Am I doing too much, am I too naked? who cares?? But I care! No I don’t, yes I do! The back and forth would kill me! I’ve worked so hard to be proud of my choices and sacrifices I make every day to be here today and be who I am. I can only imagine decisions made by women, mothers, sisters, aunties, women CEO’s, grandmothers, godmothers, godsisters, foster mothers, foster sisters, any role any woman takes on in life! So today I stand for all of you who are proud of who you are, what you’ve done in your past, present and future! Here’s to creating your own legacy. Here’s to us. Love yours forever, Rita Quote from @girls.girls.girls.magazine by #CamilleRainville #Internationalwomensday #internationalwomensday2020 #IWD #IWD2020 📸@ronanpark

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

“Bëhu një zonjë thanë.
Mos fol me zë të lartë.
Mos fol shumë.
Mos merr hapësirë.
Mos u ul ashtu.
Mos qëndro ashtu.
Mos u frikësoni.

Sot është Dita Ndërkombëtare e Grave. Për vite që kam pyetur në pyetje, a po bëj mirë? Po bëj shumë, a jam shumë lakuriq? kujt i intereson?? Por më intereson! Jo nuk e bëj, po po bëj! Mbrapa e tutje do të më vriste! Kam punuar kaq shumë për të qenë krenare për zgjedhjet dhe sakrificat e mia që bëj çdo ditë për të qenë sot këtu dhe të jem kush jam, mund të imagjinoj vetëm vendime të marra nga gratë, nënat, motrat, hallat, gratë CEO, gjyshet, perëndeshat, etj. Perënditë, nënat kujdestare, motrat bija, çdo rol që merr çdo grua në jetë! Kështu që sot unë jam për të gjithë ju që krenoheni kush jeni, çfarë keni bërë në të kaluarën, të tashmen dhe të ardhmen tuaj! Këtu duhet të krijoni trashëgiminë tuaj. Këtu për ne”, shkroi Rita Ora në Instagram.

Postimi i artistes shqiptare është përcjell me urime të shumta nga ndjekësit e saj, për festën e 8 marsit.